Αντώνης Αυγέρης

Ο Αντώνης Αυγέρης είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής αυτοάμυνας και director της μεθόδου das streetfighting.
Έχει το πτυχίο του master instructor (6o dan) της ISU(International Streetfighting Union) και διδάσκει ρεαλιστική αυτοάμυνα και πολεμικές τέχνες πάνω από μια 20ετία.
Γεννήθηκε στην Αθήνα και ξεκίνησε τις πολεμικές τέχνες με πρώτο το karate(1985). ‘Εχει μελετήσει και εξασκηθεί σε διάφορες πολεμικές τέχνες όπως το hakkoruy jujitsu (1o dan), kempo jujitsu(1odan) και choi kwan do (high rank) επισης κρατάει υψηλούς βαθμούς σε μαχητικές τέχνες όπως το kickboxing (2o dan Π.Ο.Κ) , sport jujitsu EΦΕΟΖΖ( 1ο dan), Brazilian jujitsu, judo.
Είναι πρωταθλητής στα κλουβιά στο ΜΜΑ σε επαγγελματικούς αγώνες στην Αγγλία (2007-2008-2009) και έχει κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο σε πανελλήνιους αγώνες πάλης στο Brazilian jujitsu (no-gi 2015 εφεοζζ).
Έχει διδάξει σε δεκάδες σεμινάρια πάνω στην ρεαλιστική αυτοάμυνα στην Ελλάδα , Αγγλία και ΗΠΑ μαζί με άλλους κορυφαίους εκπαιδευτές καθώς και στην Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας (ΣΑΕΑ) και είναι
συνεργάτης με το ΚΔΒΜ ’’Ύπαρξη’.
Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής της iCAT(από το 2006) και της τέχνης του krav Maga από την Germany Academy (advanced instructor 2020).
Eχει επίσης ασχοληθεί ως ομαδάρχης σε ένοπλες συνοδείες πλοίων στον Ινδικο Ωκεανό για την αντιμετώπιση της πειρατειας (Maritime Security Operator πιστοποιημενος από city & guilts) καθώς και σε συνοδείες VIP.
O Aυγέρης Αντώνης είναι πτυχιούχος προπονητής της ΓΓΑ και έχει σπουδάσει την μαθηματική επιστήμη στο Πανεπιστήμιο Πατρών.