Ψυχολογία των πολεμικών τεχνών ( Εκπαίδευση)

                            ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ

                                  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ

 

ΈΝΑΡΞΗ : Οκτώβριος 2023

Λήξη : Απρίλιος 2024

Διάρκεια : 6 μήνες ( 60 ώρες)

Κόστος : 450 ε. Για μέλη  DASISU 360 e( δόσεις) ή 300 ε προεξώφληση

Κάθε Τετάρτη 18.30-21.00 ( zoom)

 

Στο τέλος δίδεται πιστοποιητικό κατόπιν εξετάσεων.

 

                                              ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

Η ψυχολογία είναι ο πυρήνας των πολεμικών τεχνών. Ο ασκούμενος δια μέσω της εξάσκησης μπορεί να έλθει σε επαφή με τον εαυτό του και τους άλλους να αποκτήσει καλλίτερο αυτοέλεγχο και να ανεβάσει την αυτοπεποιηθησή του.

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα ( το πρώτο στην Ελλάδα) εστιάζει στις μεθόδους και πρακτικές  που μπορούν να αποδοσουν τα μέγιστα στον ασκούμενο.

Η εκπαίδευση απευθήνεται σε εκπαιδευτές αλλά και σε προχωρημένους ασκούμενους που θέλουν να εμπεδώσουν σε βάθος την διδασκαλία και τα οφέλη των πολεμικών τεχνών.

Σε ποιούς απευθήνεται

Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα απευθήνεται σε κάθε ασκούμενο πολεμικών τεχνών που ενδιαφέρεται για την σε βάθος καλλιέργεια στην φιλοσοφία και την ψυχολογία των πολεμικών τεχνών .

Είναι ένα πρόγραμμα απαραίτητο για τους εκπαιδευτές και του υποψήφιους εκπαιδευτές κάθε πολεμικής τέχνης μιας και θα τους εφοδιάσει με πολύ χρήσιμες γνώσεις για το έργο τους.

 

Ο ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ : Ο Γιάννης Λαιμοδέτης είναι εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών και συμβουλευτικός ψυχολόγος. Ασχολείται επι 40 χρόνια με τις πολεμικές τέχνες και είναι ιδρυτής της μεθόδου DAS Street fighting.

Είναι πτυχιούχος ψυχολογίας ( B. Sc) και διεθνώς αναγνωρισμένος εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών. Συγγραφέας έξι βιβλίων και εισηγητής σεμιναρίων σε Ευρώπη, Ασία και Η.Π.Α.Είναι συγγραφέας του βιβλίου : < Ψυχολογία των πολεμικών τεχνών  > που είναι το πρώτο βιβλίο παγκοσμίως και κυκλοφορεί και σε Αγγλική έκδοση.