Ο Ιδρυτής

Δημιουργός του DAS STREET FIGHTING είναι ο εκπαιδευτής Γιάννης Λαιμοδέτης, ο οποίος γεννήθηκε στα Ιωάννινα και ξεκίνησε πολεμικές τέχνες πριν 40 έτη, με πρώτο στυλ το Καράτε. Στην πάροδο των ετών μελέτησε και εξασκήθηκε σε διάφορες πολεμικές τέχνες με κορυφαίους δασκάλους στην Ελλάδα, την Αγγλία και τις ΗΠΑ.

Υπήρξε επί σειρά ετών εκπρόσωπος του Choi Kwang-Do, στο οποίο έφτασε στο βαθμό του 4ου Dan από τον ιδρυτή GM Kwang Jo Choi. Ο Γιάννης Λαιμοδέτης κατέχει επίσης το 4ο Dan στο Ju-Jitsu (1999), το 3ο Dan στο Tae-Kwon-Do (2002) και το 3ο Dan στο Kick-Boxing (2001). Από τον Οκτώβριο του 2014 κατέχει το 5ο Dan από την ICAT.Είναι πιστοποιημένος εκπαιδευτής στην τέχνη Krav-maga από την German Academy και chief instructor για την Ελλάδα.

Είναι συγγραφέας έξι βιβλίων και τεσσάρων dvd’s με θέμα την αυτοάμυνα και το street fighting, τα οποία κάνουν ρεκόρ πωλήσεων στη χώρα μας. Διδάσκει το αντικείμενο της αυτοάμυνας επί 30 έτη και είναι επαγγελματίας εκπαιδευτής.

Έχει λάβει πλήθος βραβεύσεων με κορυφαίες τον τίτλο Master of the Year από την ICAT (2005) και την ένταξή του στο London International HALL OF FAME (2009).

Ο Γιάννης Λαιμοδέτης είναι πτυχιούχος προπονητής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Έχει σπουδάσει συμβουλευτική, ψυχολογία και ανατολική φιλοσοφία. Πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων από ΕΟΠΠΕΠ-Υπουργείο παιδείας.

Μαθητές του έχουν υπάρξει πάρα πολλοί γνωστοί εκπαιδευτές και πρωταθλητές των πολεμικών τεχνών.

Ο Γιάννης Λαιμοδέτης είναι Διευθυντής Ευρώπης και μέλος του Master of Alliance της ICAT (www.icatmartialarts.com), καθώς και πρόεδρος  στην διεθνή οργάνωση ISU (www.isunion.eu)