ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

Ο εκπαιδευτής αυτοάμυνας, είναι ο ειδικός που γνωρίζει σε βάθος τις μεθόδους αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας και μπορεί να τις διδάσκει με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

Οι γνώσεις του αφορούν ένα ευρύ πεδίο από : ψυχολογία, νομικά θέματα, κοινωνιολογία, πρώτες βοήθειες, εγκληματολογία , τεχνικές πολεμικών τεχνών κλπ.

Ο εκπαιδευτής αυτοάμυνας, δεν είναι προπονητής αθλημάτων, δεν προπονεί αθλητές και δεν καλλιεργεί κάποιο άθλημα.

Η ετυμολογία και το νομικό πλαίσιο, είναι τέλειος διαφορετικό για το κάθε αντικείμενο, όπως διαφορετικές είναι και οι γνώσεις και δεξιότητες, που πρέπει να έχει ο κάθε επαγγελματίας.

Ο σπουδαστής, μαθαίνει σε βάθος όλες τις απαραίτητες δεξιότητες και μεθόδους, σε προγράμματα σπουδών μονοετούς διετούς ή τριετούς διαρκείας και αποκτά διπλώματα διεθνούς κύρους. Η διάρκεια των σπουδών εξαρτάται από το πρότερο επίπεδο γνώσεων και εξάσκησης. Για αρχαρίους είναι τρία έτη ενώ για έμπειρους η διάρκεια είναι ένα έτος.

Οι υπεύθυνοι εκπαιδευτές, έχουν πολυετή εμπειρία και πιστοποιήσεις και εγγυώνται, για την επαγγελματική κατάρτιση και πιστοποίηση των σπουδαστών, όπως και για την συνεχή στήριξη, μετά την αποφοίτηση τους.

Ο εκπαιδευτής αυτοάμυνας είναι ένα σύγχρονο δυναμικό επάγγελμα, με πολλές προοπτικές και μεγάλη ποικιλία εφαρμογών. Οι σπουδές περιλαμβάνουν πλήρες θεωρητική και πρακτική κατάρτιση, καθώς και απόκτηση εμπειρίας με πρακτική άσκηση σε συνεργαζόμενες σχόλες. Ο εκπαιδευτής αυτοάμυνας, εκπαιδεύεται σε σύγχρονες πολεμικές τέχνες όπως: Jiu-jitsu, Kick-boxing, Street fighting, Krav-maga, MMA κλπ. αλλά και στην εγκληματολογία, την ψυχολογία, νομικά θέματα, πρώτες βοήθειες κ.αλ. Οι διδάσκοντες εκπαιδευτές είναι γνωστοί επαγγελματίες , με τεράστια εμπειρία και διεθνή αναγνώριση και είναι πιστοποιημένοι εκπαιδευτές με άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος. Τα τμήματα είναι ολιγομελή και παρέχεται υποστήριξη στους σπουδαστές, μετά την αποφοίτηση τους.

Υπεύθυνος τμήματος: Γιάννης Λαιμοδέτης

Έναρξη: 4 Οκτωβρίου 2023

Εγγραφές έως 20 Σεπτεμβρίου 2023

 

ΣΧΟΛΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ

Η ISU ( international Street fighting Union) διοργανώνει σχολή εκπαιδευτών & βοηθών εκπαιδευτών αυτοάμυνας.

Η σχολή έχει διάρκεια 100 διδακτικές ώρες και οι συμμετέχοντες, θα διδαχτούν : Άμυνα σε άοπλο και ένοπλο επιτιθέμενο, νομικά θέματα, ψυχολογία της αυτοάμυνας, διδακτική κλπ.

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Κυριακή και οι απόφοιτοι, θα αποκτήσουν το βασικό δίπλωμα εκπαιδευτή, με δυνατότητα συνέχισης σπουδών στο ΚΔΒΜ «ΥΠΑΡΞΗ» για απόκτηση του διπλώματος επαγγελματία εκπαιδευτή.

Διοργανωτής : Ελληνική εταιρία φιλοσοφίας, ψυχολογίας και έρευνας σε συνεργασία με την ISU.

 

Περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Για πληροφορίες και εγγραφές : icateurope@gmail.com και
6944417770 ( Γιάννης Λαιμοδέτης).